back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Europa League.

Το ματς με τη Ντουντελάνζ είναι πλέον πολύ κρίσιμο για τον Ολυμπιακό, μετά τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία προκειμένου να μείνουν ζωντανοί και στον όμιλο του Europa League, με στόχο την πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως ετοιμάζει ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το παιχνίδι στο Ηράκλειο την Κυριακή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά, ενώ ο Φορτούνης θα παίξει ως επιτελικός μέσος. Ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε θα βρίσκονται στα πλάγια της επίθεσης, με τον Γκερέρο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Νάτχο, Γκιγέρμε, Τουρέ, Φετφατζίδης και Ναουέλ. Εκτός έμειναν οι Γιασίν Μεριά και Κώστας Τσιμίκας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Μαλγκέτ, Πρέμπεχ, Σχνελ, Ελ Χρίτι, Κρούσκα, Στέλβια, Σνανί, Στολζ, Κουτιριέ και Τουρπέλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τούρκος Χουσεΐν Κιστσέκ.

Σέντρα στις 19:55 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα