back to top
35.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

35.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Τέσσερις ένοπλες ληστείες απόψε στην Αττική

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών των τεσσάρων ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν στην Αθήνα, το βράδυ της Πέμπτης, παραμονή του Black Friday.

Πιο αναλυτικά, ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς στον αέρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Μεταμόρφωση. Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα με όπλα στα χέρια, ακινητοποιώντας πελάτες και υπαλλήλους. Στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και αμέσως επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διαφυγή τους μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό. Στην περιοχή ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες έχουν πραγματοποιηθεί άλλες τρεις ληστείες. Η αρχή έγινε στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, όπου δύο ένοπλοι φορώντας κουκούλες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και αφού πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό τράπηκαν σε φυγή.

Παρόμοιο το σκηνικό και στην περιοχή του Χολαργού, όπου επίσης δύο ένοπλοι εισέβαλλαν σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Ληστεία και σε βενζινάδικο στην Βαρυμπόμπη

Νωρίς το απόγευμα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, σημειώθηκε επίσης ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη.  Οι δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα