back to top
19 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

19 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κρίνονται όλοι στον Παναθηναϊκό στο ματς με την Αρμάνι

Διαβάστε επίσης

Βαριά ατμόσφαιρα επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την κακή της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια της EuroLeague. Σκέψεις για πρόστιμο και ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής παίκτη.

Η βαριά ήττα, αλλά κυρίως η παράδοση άνευ όρων, στη Μαδρίτη στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Πλέον υπάρχουν σκέψεις για δραστικά μέτρα που ξεκινάνε από πρόστιμο και φτάνουν στην αλλαγή παίκτη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ σίγουρα δεν αισθάνεται και ο ίδιος ασφαλής, καθώς μετράει 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια στην Euroleague. H μοναδική νίκη το τελευταίο διάστημα ήρθε με δυσκολία απέναντι στην αδύναμη Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ. Η εικόνα των πρασίνων στα τελευταία παιχνίδια προβληματίζει ακόμα περισσότερο, αφού στο παιχνίδι με τη Ρεάλ την Τετάρτη παρατηρήθηκε και αδιαφορία σε κάποια σημεία του αγώνα. Μάλιστα φαίνεται να υπάρχουν και ονοματεπώνυμα στα φαινόμενα αυτά.

Κρίνονται Γκιστ, Λάσμε και Πασκουάλ

Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας από την αρχή της φετινής περιόδου. Αυτό έχει οδηγήσει στη σκέψη κάποιας αλλαγής παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα και ίσως αποτελέσει ένα…ηλεκτροσόκ για τους υπόλοιπους.

Η αναμέτρηση της Παρασκευής με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ έχει πάρει τη μορφή τελικού, με τη νίκη να είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη, όχι για να ηρεμήσει τα πράγματα, αλλά για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε τροχιά 8αδας πλέον, καθώς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

Είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να κρίνει και το μέλλον του Τσάβι Πασκουάλ στον πράσινο πάγκο. Σε περίπτωση νέας ήττας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δείχνει “άρρωστος” και αναζητείται η κατάλληλη…θεραπεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα