back to top
28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΑΕΚ: Κρίσιμη μέρα για την μεταγραφή του Κρίστιτσιτς

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ εντείνει την προσπάθεια απόκτησης του Κρίστιτσιτς από τον Ερυθρό Αστέρα και εντός 48 ωρών το αργότερο θα υπάρξει ολοκλήρωση ή ναυάγιο της μεταγραφής.

Οι «κιτρινόμαυροι», όπως και ο 28χρονος μέσος πιέζουν τον Ερυθρό Αστέρα που έχει τα δικαιώματά του, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κρίστιτσιτς.

Στην Ένωση προκύπτει αισιοδοξία για θετική έκβαση στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά όταν υπάρχει συμβόλαιο, τότε φυσικά δεν είναι εύκολη η υπόθεση. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στους ομίλους του Champions League (παίζοντας κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ και Νάπολι), ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει.

O Ερυθρός Αστέρας στην υπόθεση αυτή έρχεται δεύτερος, καθώς ο παίκτης μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του από τον Ιανουάριο και να φύγει το καλοκαίρι, με την σερβική ομάδα να ψάχνει τρόπο να κερδίσει ότι μπορεί οικονομικά.

Οι Σέρβοι έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από την Ένωση για την οποία θα αποφασίσουν σήμερα σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το θέμα του Κρίστιτσιτς. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα με ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ. Από την ΑΕΚ ζητά 400-450 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, και η Ένωση είναι διατεθειμένοι να του τα προσφέρουν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα