back to top
38 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

38 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Αύξηση 15-20% φέτος στις κρατήσεις εντός και εκτός Ελλάδας

Διαβάστε επίσης

Ευχάριστα τα νέα από το πεδίο του τουρισμού, δήλωσε ο Κώστας Τσάνας, ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πρακτορείου “Tsanas Travel” στην εκπομπή “Και μία και Δύο. 1 με 2.” και την Δομίνα Διαμαντοπούλου, καθώς οι κρατήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξεως 15-20% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.

Ο κύριος Τσάνας απέδωσε αυτή την εξέλιξη αφενός στον καλό καιρό και αφετέρου στα επιδόματα που καταβάλλονται τα οποία “δημιουργούν προσδοκίες”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί εντός Ελλάδας είναι τα χιονοδρομικά κέντρα, με το Περτούλι να κρατά τα πρωτεία με 100% πληρότητα, η Μακεδονία και η περιοχή των Πρεσπών, η Καλαμπάκα αλλά και πιο κοντινοί προορισμοί, όπως η Αράχωβα και τα Καλάβρυτα.

Στο εξωτερικό φαίνεται όμως ότι επέλεξαν να περάσουν φέτος αρκετοί Έλληνες τις ημέρες των εορτών. Πρώτη σε προτίμηση βρίσκεται η Βιέννη -προορισμός υψηλού προϋπολογισμού, η Βουδαπέστη, το Βελιγράδι, το Μπάνσκο στη Βουλγαρία, αλλά και οι πιο ακριβοί προορισμοί όπως το Λονδίνο και το Παρίσι για τους οποίους “κυριολεκτικά δεν βρίσκεις θέση”, όπως τόνισε ο κ. Τσάνας.

Δομίνα Διαμαντοπούλου  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα