back to top
28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Παίκτης της ΑΕΚ ο Κρίστισιτς-Την Πέμπτη φθάνει στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ερυθρός Αστέρας τα βρήκε με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Κρίστισιτς, αποχαιρέτησε τον 28χρονο χαφ μέσω των social media ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι πλέον ο Νέναντ Κρίστισιτς, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης η διοίκηση του σερβικού συλλόγου ανακοίνωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στην Ένωση. Με ανάρτησή της στα social media του συλλόγου ο Αστέρας ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα: «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ευχηθεί τα καλύτερα στον Νέναντ Κρίστισιτς στη συνέχεια της καριέρας του. “Νένο”, σε ευχαριστούμε», ανέφερε το σχετικό μήνυμα.

Η ρήτρα που κατέβαλλε η ΑΕΚ ανέρχεται στις 500.000 ευρώ με τον παίκτη να υπογράφει για τρία χρόνια με αποδοχές οι οποίες θα αυξάνονται από τις 500.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο συμβολαίου στις 750.000 ευρώ τον τελευταίο. Ο Σέρβος θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην Αθήνα και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Η ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

FK Crvena zvezda želi sve najbolje Nenadu Krstičiću u nastavku karijere. Neno, hvala ti! #crvenazvezdafk #crvenazvezda #zvezda #czv #fkcz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) στις

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα