back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με την ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α

Διαβάστε επίσης

Με μια ομάδα, που έχει πολύ ταλέντο αλλά της λείπει ο προπονητής, παρομοίασαν την Αθήνα οι εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α) κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

“Εσύ μπορείς να γίνεις ο προπονητής», είπαν στον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος τους απάντησε ότι “προπονητής χωρίς ομάδα είναι …τίποτα” και τόνισε: “Όλοι μαζί χρειάζεται να φέρουμε τα κάτω – πάνω. Με ευθύνη του Δήμου αλλά και των πολιτών. Κοινός μας τόπος να τα αλλάξουμε όλα».

Οι εκπρόσωποι της ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α – έμποροι, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες – συμφώνησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων ότι για τα περισσότερα θέματα που τους απασχολούν όπως η καθαριότητα, τα ναρκωτικά και ο πολιτισμός ευθύνη έχουν και οι πολίτες.

Συζήτησαν επίσης εκτενώς για τον τουρισμό με κοινή θέση την εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου, συνολικού σχεδιασμού αλλά και την ανάγκη συνεννόησης μεταξύ επιχειρήσεων και Δήμου με το βλέμμα όχι στο 2019 αλλά στο 2025.

«Η Αθήνα παρότι αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό έχει ανάγκη από περισσότερες υποδομές για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες», επισήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία Ομονοίας στην οποία επικεντρώθηκε η κουβέντα δεδομένου ότι παρότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία της πρωτεύουσας εκπέμπει εικόνα απαξίωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα