back to top
16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Game of Thrones»: Το ΗΒΟ έχει ετοιμάσει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ

Διαβάστε επίσης

Η HBO ανακοίνωσε πως στις 26 Μαϊου πρόκειται να προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ για το «Game Of Thrones».

Η ταινία θα διαρκέσει δύο ώρες και θα μας δείξει το making of της τελευταίας σεζόν -η οποία αποτελείται από 6 μόνο επεισόδια- της πολυαγαπημένης σειράς.

Σύμφωνα με το HBO, θα είναι κάτι παραπάνω από ντοκιμαντέρ, θα είναι μία αστεία αλλά και στενάχωρη ιστορία που θα προσπαθήσει να μας κάνει να καταλάβουμε το πόσο γλυκόπικρο είναι να δημιουργείς έναν νέο κόσμο και μετά να πρέπει να του λες αντίο.

Σκηνοθέτης του «Game of Thrones: The Last Watch», είναι η Βρετανίδα Τζίνι Φίνλεϊ, η οποία θα παρουσιάσει όλα τα backstage, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τα γυρίσματα. Όλες εκείνες τις μοναδικές περιοχές και τον τρόπο με τον οποίο οι αφηγήσεις του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έγιναν πραγματικότητα.

Ωστόσο, ο Ιρλανδός ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Λίαμ Κάνιγχαμ, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο του ως «Davos Seaworth», στο «Game of Thrones», όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Late Show» έκανε άθελά του αποκαλύψεις για το μέλλον και το τέλος του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς.

Όταν ρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας του, θα επιβιώσει στο τέλος, η απάντηση ήταν χιουμοριστική, αλλά θα μπορούσε και να μην είναι: «Όλοι θα πεθάνουμε. Μην ξεχνάτε το “valar morghulis” που είναι μια φράση κλειδί του σόου και σημαίνει “όλοι οι άντρες πρέπει να πεθάνουν”».

Ο νέος και τελευταίος κύκλος της σειράς, που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα