back to top
25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το μοντέλο της Μπαρτσελόνα οραματίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Διαβάστε επίσης

Το σχέδιο του για τον τρόπο λειτουργίας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά την επιβεβαίωση της είδησης περί συμφωνίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Κυβέρνηση για την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στον Βοτανικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει τις σκέψεις του και τις ιδέες του που μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στον Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Live Sport. Η εφαρμογή αυτής της πρότασης μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, αφού αν υλοποιηθεί τότε ο κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει με ψηφοφορία για τον ηγέτη του συλλόγου.

Όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, κάτι που απαιτεί την εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Ο. και τη συμμετοχή τους σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να προχωρήσει η λύση του Βοτανικό είναι να δημιουργηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη συγκεκριμένη περιοχή και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα