back to top
27.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

27.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ρεάλ στη Μαδρίτη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε μια δύσκολη αποστολή που γίνεται ακόμα δυσκολότερη με την απουσία του Βασίλη Σπανούλη που έμεινε στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει την επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ. Την αποστολή αυτή θα πρέπει να φέρουν εις πέρας χωρίς τον ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Ισπανία, καθώς ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό και έμεινε στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Κεστούτις Κεμζούρα που έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του.

Για τη Ρεάλ ο Πάμπλο Λάσο έχει να διαχειριστεί την σοβαρή απουσία του Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός γκαρντ χτύπησε στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διευθύνουν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Euroleague:

Χίμκι – Άλμπα Βερολίνου 19:00
Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 19:45
Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια 20:00
Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ 21:05
Ρεάλ – Ολυμπιακός 22:00 Novasports 2

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα