back to top
16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Ν. Σοφιανού στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Τον «Αθήνα 9.84» επισκέφτηκε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, μαζί με τον Χρήστο Σπυριδάκη, εκπρόσωπο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας στο ΔΣ του σταθμού.

Αρχικά συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή, Δημήτρη Τζιβελέκη, την Μαργαρίτα Μυτιληναίου και τον Οδυσσέα Ιωάννου, οι οποίοι θα συμβάλλουν στη διατήρηση της ειδικής φυσιογνωμίας του «Αθήνα 9.84» και στην ανάπτυξη του πολιτιστικού στίγματος του σταθμού.  Κατά τη συνάντηση ο κ. Σοφιανός τόνισε ότι πρέπει να προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, να μη χαθεί καμιά θέση εργασίας, να αξιοποιηθεί το προσωπικό για τη βελτίωση του προγράμματός του σταθμού και παράλληλα να διατηρηθούν και να ενισχυθούν τα ξενόγλωσσα προγράμματά του. Δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους στον αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

[su_slider source=”media: 148742,148741″ title=”no”]

Παράλληλα, ο  κ. Σοφιανός σημείωσε ότι «Ο Αθήνα 9.84 είναι λάθος να ανταγωνίζεται τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πρέπει να έχει τη δική του φυσιογνωμία. Θεωρούμε ότι η Αθήνα έχει τη δική της ταυτότητα. Δεν μπορεί ο σταθμός της πόλης να μην έχει σχέση με τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης, τους Αθλητικούς, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους μετανάστες, τους χώρους Πολιτισμού που υπάρχουν. Σήμερα, γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό στίγμα του σταθμού, να είναι ένας σταθμός πιο κοντά στη μουσική και στην πόλη», κατέληξε ο κ. Σοφιανός υπογραμμίζοντας ότι ως ενημερωτικός σταθμός δεν μπορεί να απουσιάζει από αυτόν η αντιπολίτευση του δήμου.

Στη συνέχεια μαζί με την εκπρόσωπο των εργαζομένων Δέσποινα Μπαρδάκου περιηγηθήκαν σε όλους τους χώρους και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους του σταθμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα