back to top
36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Η κινεζική ομοσπονδία ανέβαλλε την έναρξη του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Την απόφαση να αναβάλλει την πρεμιέρα της ποδοσφαιρικής σεζόν που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε επίσημα η ομοσπονδία της Κίνας.

Ο κορονοϊός απειλεί την παγκόσμια υγεία και η Κίνα από την οποία άρχισε να εξαπλώνεται ο ιός που έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής το θάνατο πάνω από 130 ανθρώπων, λαμβάνει τα μέτρα της και για το ποδόσφαιρο.

Η κινεζική ποδοσφαρική ομοσπονδία πήρε την απόφαση για την αναβολή της έναρξης όλων των πρωταθλημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Chinese Super League που είχε προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου.

“Η απόφαση αυτή πάρθηκε για την καταστολή και τον έλεγχο της επιδημίας πνευμονίας” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας, που θέλησε να προστατεύσει τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τους φιλάθλους.

Σύμφωνα πάντως την “Daily Mail” η επιδημία του κορονοϊού απειλεί το κινεζικό πρωτάθλημα και με άλλον τρόπο καθώς, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες που “έχουν μιλήσει στους μάνατζέρ τους για να τους βρουν έναν τρόπο διεξόδου και επιστροφής στην Ευρώπη πριν το κλείσιμο της χειμερικής μεταγραφικής περιόδου”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα