back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγχωνεύονται Davis Cup και ATP Cup

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας τένις Ντέιβιντ Χάγκερτι, επιβεβαίωσε πως ξεκίνησαν οι πρώτες συνομιλίες για τη συγχώνευση των διοργανώσεων του Davis και του ATP Cup.

Φαίνεται τελικά πως η επιθυμία ή ακόμα και το παράπονο που είχαν εκφράσει οι περισσότεροι τενίστες που συμμετείχαν σε δύο πολύ κοντινές χρονικά διοργανώσεις εθνικών ομάδων στο τένις, θα εισακουστούν. Εξάλλου Davis Cup και ATP Cup , παρότι έλαβαν τα εύσημα από τους συμμετέχοντες, ειπώθηκε πως πρόκειται για δύο παρόμοιες διοργανώσεις σε διάστημα ενός μήνα που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και οι δύο.

Η λύση που προτάθηκε είναι ητους σε μία, γεγονός που σχεδιάζουν οι δύο διοργανώτριες αρχές, ITF και ATP, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ITF, Ντέιβιντ Χάγκερτι.

«Προσωπικά, είμαστε πολύ ανοικτοί σε αυτήν την ιδέα που θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον σε μια τέτοια διοργάνωση. Περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει συμφωνία και με την πλευρά της ATP. Μέχρι το Ρολάν Γκαρός, το αργότερο στο Wimbledon, θα έχουμε εξελίξεις για το εν λόγω θέμα», δήλωσε ο Χάγκερτι με την πλευρά της ITF να φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει στην συγχώνευση των δύο διοργανώσεων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα