back to top
37.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

37.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

2020 ΝΒΑ All-Star Game: Giannis και Λεμπρόν επέλεξαν τις ομάδες τους

Διαβάστε επίσης

Δέκα μέρες πριν από το All-Star Game του Σικάγο στις 17 Φεβρουαρίου, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξαν τους συμπαίκτες τους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ηγέτες των Λέικερς και των Μπακς θα είναι αρχηγοί των δύο ομάδων στη γιορτή του μπάσκετ στο ΝΒΑ, με τους παράγοντες της Λίγκας να ελπίζουν ότι οι αλλαγές στο format της αναμέτρησης θα βοηθήσουν ώστε να παρακολουθήσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό ματς.

Όσον αφορά τις επιλογές, ο ΛεΜπρόν διάλεξε τον συμπαίκτη του Άντονι Ντέιβις και ο Γιάννης τον δικό του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Χάρντεν ήταν η τελευταία επιλογή του ΛεΜπρόν από τους starters, όπως και το γεγονός πως ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι συμπαίκτης του «Βασιλιά».

Δείτε το βίντεο με Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν να επιλέγουν τους συμπαίκτες τους

https://youtu.be/ZmxIzPBFzkI

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, στο United Center του Σικάγο. Η Team LeBron θα φορέσει φανέλες με το νούμερο 2 προς τιμήν της Τζιάνα Μπράιαντ, ενώ η Team Giannis θα φέρει το νούμερο 24 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ, μετά τον χαμό και των δυο από το δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου.

Team Giannis: Τζοέλ Εμπίιντ, Πασκάλ Σιακάμ, Κέμπα Γουόκερ, Τρέι Γιανγκ, Κρις Μίντλετον, Μπαμ Αντεμπάγιο, Ρούντι Γκομπέρτ, Τζίμι Μπάτλερ, Κάιλ Λόουρι, Μπράντον Ίνγκραμ, Ντόνοβαν Μίτσελ

Team LeBron: Άντονι Ντέιβις, Καουάι Λέοναρντ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζέιμς Χάρντεν, Νταμιάν Λίλαρντ, Μπεν Σίμονς, Νίκολα Γιόκιτς, Τζέισον Τέιτουμ, Κρις Πολ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Ντομάντας Σαμπόνις

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα