back to top
28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Φέντερερ και Ναδάλ έτοιμοι για ένα τεράστιο παγκόσμιο ρεκόρ

Διαβάστε επίσης

Ένα βήμα μακριά από μια ακόμη τεράστια επιτυχία βρίσκονται Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ που είναι έτοιμοι να καταρρίψουν το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων σε αγώνα τένις.

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζονται να καταρρίψουν ένα ακόμα σπουδαίο ρεκόρ, αυτό της μεγαλύτερης προσέλευσης θεατών σε αγώνα τένις. Το φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν σήμερα στο Κέιπ Τάουν, αναμένεται να το παρακολουθήσουν από κοντά, περισσότεροι από 50.000 φίλοι του τένις, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος.

Πριν από λίγες μόλις εβδομάδες οι Φέντερερ και Ζβέρεφ είχαν…γράψει το μέχρι τώρα ρεκόρ, στο φιλικό που έδωσαν στο Μεξικό, με 42.500 θεατές στις κερκίδες. Στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής αυτή τη φορά ο «Βασιλιάς» με παρτενέρ το Ράφα Βαδάλ, θα σπάσει το ρεκόρ που ο ίδιος δημιούργησε, σε ένα φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ, στο πλαίσιο του Match For Africa 6.

Για τον Ελβετό είναι και μία ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία του στην Αφρικανική χώρα, καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως είναι ανυπόμονος για την παρουσία του στη Νότια Αφρική, καθώς η μητέρα του κατάγεται από εκεί και εκείνος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη συγκεκριμένη χώρα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα