back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Γαλλία: Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους την έγκυο γυναίκα του και πέντε παιδιά

Διαβάστε επίσης

Αίσιο τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας στην πόλη Τρουά Γαλλίας, όπου ένας ένοπλος άντρας κρατούσε οήρους την έγκυο γυναίκα του και πέντε παιδιά.

Η αστυνομία πραγματοποίησε εισβολή στο διαμέρισμα γύρω στις 9:45 το βράδυ τοπική ώρα και με συντονισμένες κινήσεις πέτυχε τη σύλληψη του οπλισμένου άντρα και την ασφαλή απελευθέρωση της εγκύου και των πέντε παιδιών

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ για το συμβάν της ομηρίας ευθύνεται οικογενειακή διαφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον άνδρα και την αστυνομία διήρκεσαν πάνω από 16 ώρες. Ο άνδρας, μάλιστα, πυροβόλησε πολλές φορές την πόρτα και τα τζάμια όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του.

Τελικά, στις 9:45 το βράδυ, η αστυνομία ολοκλήρωσε την επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων. Σύμφωνα με αναφορές, λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 9:30, ακούστηκαν μία μεγάλη έκρηξη και αμέσως μετά δύο-τρεις μικρότερες εκρήξεις, πριν λάβει τέλος η περιπέτεια της εγκύου και των πέντε παιδιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα