back to top
30.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

30.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την υπέρβαση στην Πόλη

Διαβάστε επίσης

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνοντας ένα μεγάλο διπλό που θα τον βάλει ακόμη πιο δυνατά στην διεκδίκηση της πρόκρισης για τα playoffs.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες φετινές προκλήσεις, καθώς καλείται να παλέψει στην Πόλη για την υπέρβαση απέναντι στην Αναντολού Εφές στις 19:30-Novasports 1, για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Η αποστολή του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του κόντρα στους πρωτοπόρους της διοργάνωσης είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά η καλή απόδοση της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, αφήμει κάποια μικρά περιθώρια αισιοδοξίας για μία νίκη-υπέρβαση, η οποία αν έρθει θα βάλει για τα καλά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρόκρισης στα playoffs. Το αρνητικό είναι ότι για ακόμα ένα παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός παραμένουν και οι γνωστοί απόντες Βασίλης Σπανούλης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Από την άλλη η Αναντολού Εφές είδε το νικηφόρο σερί έντεκα αγώνων της να σταματά την Τετάρτη στο Τελ Αβίβ. Ο Αταμάν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχουν επανέλθει στην δράση οι Σέιν Λάρκιν και Μπράιαντ Ντάνστον, που ακόμη μπορεί να μην έχουν βρει ρυθμό αλλά η ποιότητα τους είναι δεδομένη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και ο Γιάκομπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα