back to top
27.2 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

27.2 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

Ομαλή η λειτουργία των σούπερ μάρκετ – Επάρκεια αγαθών – Ελλείψεις σε αντισηπτικά

Διαβάστε επίσης

Πρώτη μέρα εφαρμογής του διευρυμένου ωραρίου( 7 το πρωί με δέκα το βράδυ) και όλα κυλούν ομαλά χωρίς τις ουρές και την πολυκοσμία των προηγούμενων ημερών.

Ελάχιστοι καταναλωτές βρίσκονται από νωρίς το πρωί στα σούπερ μάρκετ, εκμεταλλευόμενοι το νέο ωράριο, σε μια προσπάθεια κυρίως αναζήτησης απολυμαντικών ειδών ( οινοπνεύματα, αντισηπτικά υγρά και υγροσάπουνα) που και σήμερα για άλλη μια μέρα είναι άφαντα.

Ελλείψεις καταγράφονται μέχρι αυτή την ώρα στα ραφεία των σούπερ μάρκετ σε οινόπνευμα( καθαρό και φωτιστικό), απολυμαντικά-αντισηπτικά μαντηλάκια, προστατευτικά γάντια μιας χρήσης και αντιμικροβιακά υγροσάπουνα, κάτι που καταδεικνύει ότι η αγορά δεν έχει εφοδιαστεί ακόμη με αυτά τα είδη. Αυτό ενδεχομένως να γίνει αργά σήμερα το απόγευμα, ή το αργότερο μέχρι αύριο, όπως μας είπαν υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ.

Τα μέτρα ασφάλειας εντός των σούπερ μάρκετ είναι αυστηρά και οι πελάτες λαμβάνουν από έναν υπάλληλο μια αριθμημένη κάρτα κατά την είσοδο τους. Στην είσοδο των σούπερ μάρκετ υπάρχει επίσης αντισηπτικό υγρό για προσωπικό και πελάτες, οι υπάλληλοι είναι όλοι εφοδιασμένοι με γάντια και προστατευτικές μάσκες, στα ταμεία υπάρχουν διακριτικές γραμμές που τηρούνται οι αποστάσεις των 2 μέτρων μεταξύ των πελατών,με στόχο την μη μετάδοση του ιού

Κ.Κορελης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα