back to top
19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ADD 2020: Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ ηλεκτρονικού ήχου που συνδιοργανώνει το Six Dogs με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Διαβάστε επίσης

Η 3η έκδοση του φεστιβάλ ADD, ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τα τέλη Μαίου. Μετά από επανασχεδιασμό και με σχεδόν όλους τους αρχικά ανακοινωμένους καλλιτέχνες, συν κάποιους καινούργιους, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής.

Έπειτα από μαραθώνιες συνεννοήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες και κυρίως με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιζόντουσαν τον Μάιο στο ADD, οι διοργανωτές μετέθεσαν το φεστιβάλ για την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Όλα τα εισιτήρια της προπώλησης μεταφέρονται αυτόματα για τον Οκτώβριο. Αναλυτικό lineup και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ADD FESTIVAL

Το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, πραγματοποιείται με τη σύμπραξη δύο πολιτιστικών φορέων, του six d.o.g.s και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Το φεστιβάλ ADD, συσπειρώνει γύρω του το σύνολο σχεδόν των δημιουργικών δυνάμεων που αποτελούν πυρήνα της ηλεκτρονικής σκηνής στην πόλη.


Η σελίδα του ADD και το facebook του φεστιβάλ.

Το μήνυμα των διοργανωτών του ADD:

«Ευχόμαστε να είστε ασφαλείς και υγιείς. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για αυτό που βιώνουμε σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Έχουν ήδη γραφτεί πολλά, συνεχίζουν να γράφονται καθημερινά, και θα γραφτούν πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Ελπίζουμε σε ένα όσο γίνεται αισιόδοξο σενάριο, με περιορισμένες ανθρώπινες απώλειες και άμεση επιστροφή στην νέα εκδοχή της καθημερινότητας που μας περιμένει μετά το πέρασμα αυτής της πανδημίας. Ίσως να είναι όλα διαφορετικά, ίσως να είναι τα πάντα ίδια. Μάλλον θα είναι κάτι ανάμεσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί επανασχεδιασμός σε ατομικό, συλλογικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Το ADD για εμάς είναι μία γιορτή η οποία κάθε χρόνο θέλουμε συμβολικά να σημάνει την αρχή του καλοκαιριού. Φέτος δεν θα είναι έτσι. Το ADD 2020 θα σημάνει το κλείσιμο του καλοκαιριού, ελπίζοντας ότι αυτό που ζούμε αυτή την περίοδο, θα είναι μία μακρινή ανάμνηση. Ελπίζοντας ότι όροι όπως “ασυμπτωματικός” και “υποκείμενα νοσήματα” δεν θα μπουν ξανά στο καθημερινό μας λεξιλόγιο. Ελπίζοντας ότι η πρακτική του “social distancing” μελλοντικά θα γίνεται μόνο έπειτα από ατομική επιθυμία».

#StaySafe #ADD20 #sixdogs #OnassisStegi

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα