back to top
25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι Σκωτσέζοι ψήφισαν να διακοπεί το πρωτάθλημα

Διαβάστε επίσης

Οι ομάδες στην Σκωτία μπήκαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας για το μέλλον της φετινής σεζόν και σε όλες τις κατηγορίες, πλην από μία, το αποτέλεσμα ήταν να τελειώσει εδώ η χρονιά.

Με το 85% των ομάδων στις τέσσερις κατηγορίες να ψηφίζουν, στην League One και Two αποφασίστηκε ουσιαστικά το τέλος της σεζόν, ενώ στην Championship επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ της πρότασης, δύο κατά και μία ομάδα δεν ψήφισε, δημιουργώντας πρόβλημα μιας και η πρόταση για να περάσει απαιτεί οχτώ ψήφους.

Όσον αφορά την Premiership η ψηφοφορία ήταν υπέρ της πρότασης της Ομοσπονδίας με 10 ομάδες να ψηφίζουν υπέρ και μόλις μία κατά, αυτή ήταν η Ρέιντζερς ενώ η Χαρτς η οποία αν τελειώσει το πρωτάθλημα τώρα υποβιβάζεται αντέδρασε δημόσια, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί την λήξη του πρωταθλήματος, αφού θα έχει αν αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα.

Η Ρέιντζερς από την πλευρά τους προειδοποίησαν για μεγάλα οικονομικά προβλήματα που θα έχουν οι ομάδες αν δεν ολοκληρωθεί η χρονιά και έτσι ζήτησε άμεσα να δοθούν χρήματα από αυτά που θα πάρουν ως μπόνους θέσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα