back to top
19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: Αυτό το Πάσχα δεν είναι διαφορετικό

Διαβάστε επίσης

Καθώς οι περισσότεροι πολίτες μετρούν με αγωνία τις μέρες για τη λήξη των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ο Δήμος Αθηναίων καταμετρά, καταγράφει και υλοποιεί πρωτοβουλίες για την καθημερινή στήριξη των κατοίκων της πόλης μας.

Οι ανάγκες είναι πολλές και οι προκλήσεις μεγάλες. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Μια εποχή που η συνεργασία και η ετοιμότητα αναδεικνύονται σε λέξεις κλειδιά ακόμη και για την επιβίωση πολλών συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, «Αυτό το Πάσχα δεν είναι διαφορετικό» όπως σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Αυτό το Πάσχα δεν είναι διαφορετικό. Είναι η ουσία της προσπάθειάς να περάσουμε από το σκοτάδι στο φως. Να δώσουμε τις μάχες μας για να είναι το πέρασμα σταθερό, δυνατό, πιο ισχυρό
από ποτέ. Αυτή, όπως και κάθε μάχη, κερδίζεται από τις πολλές ατομικές προσπάθειες που συνθέτουν την συνολική. Με δύναμη, ενότητα και συνοχή. Με αλληλεγγύη, φροντίδα και ανθρωπιά. Αυτό είναι το φως, αυτή είναι η ευχή και η μάχη του Δήμου των Αθηναίων. Καλό Πάσχα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα