back to top
26.7 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

26.7 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Μπαρτσελόνα: Ο Νεϊμάρ θα πρέπει να μειώσει στο μισό τις απολαβές για να επιστρέψει

Διαβάστε επίσης

Ο Νεϊμάρ θα πρέπει, σύμφωνα με τη Mundo Deportiv, να μειώσει στα μισά της ετήσιες απολαβές του στην Παρί Σεν-Ζερμέν για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν από δυο ημέρες ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, η Παρί Σεν-Ζερμέν όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα, αλλά θα προσπαθήσει να δέσει τον Βραζιλιάνο.

Το τρέχον συμβόλαιο του 28χρονου με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ολοκληρώνεται το 2022 και ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, ετοιμάζεται να του προτείνει νέο. Η πρόταση θα είναι για συνεργασία μέχρι το 2025 και αυξημένες ετήσιες απολαβές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σιρά στον Νεϊμάρ θα προταθεί συμβόλαιο με 38.000.000 ευρώ ετησίως.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα λαμβάνει 52.000.000 το χρόνο, καθώς άλλα 14.000.000 ευρώ μπαίνουν στο λογαριασμό του από την Τράπεζα του Κατάρ (ιδιοκτησίας… Νάσερ Αλ-Κελάιφι) για να διαφημίζεται και να συμμετέχει στις προωθητικές καμπάνιες.

Εάν όμως επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπάρτσα, θ’ αναγκαστεί να μειώσει στο ήμισυ της ετήσιες απολαβές καθώς οι Καταλανοί ούτε μπορούν, ούτε είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν αντίστοιχες απολαβές οι οποίες αν μη τι άλλο αποτελούν πρόκληση.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε δίλημμα όπως αναφέρει σήμερα η Mundo Deportivo. Να συνεχίζει να κοιτάζει τους λογαριασμούς του να φουσκώνουν ή να ψάξει να βρει ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου και της εκ νέου συνεργασίας με τους κολλητούς του, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα