back to top
31.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

31.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Super League: Την Τρίτη η τηλεδιάσκεψη για την τύχη του πρωταθλήματος

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη 28 Απριλίου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League. Το τριήμερο εξελίξεων που προηγείται, αναμένεται να κρίνει πολλά για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Για την Τρίτη 28 Απριλίου προγραμματίζεται η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 1, προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του πρωταθλήματος.

Στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου είχε αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τις 24 Απριλίου και όλα δείχνουν ότι θα αποφασιστεί νέα παράταση, καθώς ακόμη κι αν υπάρξει φως στο τούνελ για το ενδεχόμενο επανέναρξης, θα χρειαστεί ένα σημαντικό διάστημα για την προετοιμασία των ομάδων.

Αναμένουν τις εξελίξεις από την UEFA

Θα προηγηθεί ωστόσο ένα τριήμερο στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να προκύψουν τα νέα δεδομένα, καθώς από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν μια σειρά από εξελίξεις, οι οποίες θα ξεδιαλύνουν σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής της UEFA, μετά το πέρας της οποίας θα έχουμε νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώ την Παρασκευή θα ακολουθήσει η τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ευρωπαϊκών Λιγκών, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα σε κάθε χώρα ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις.

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στο διάστημα που υπήρχε έξαρση της υγειονομικής κρίσης.

Μάιο οι τελικές αποφάσεις

Μετά από αυτές τις εξελίξεις τα μέλη του Δ.Σ. της Super League θα έχουν μία καλύτερη εικόνα και στοιχεία, για να εκκινήσουν τις συζητήσεις και εφόσον καταστεί δυνατό να κάνουν και έναν προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, καθώς αυτές δεν αναμένεται να ληφθούν νωρίτερα από το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα