back to top
23.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

23.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

O Γ.ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9.84: «Η Περιφέρεια Αττικής εκπονεί μελέτες για επιδότηση επιχειρήσεων. Είναι το δεύτερο στοίχημα για σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα»

Διαβάστε επίσης

Μελέτες  για επιδότηση επιχειρήσεων εκπονεί  η Περιφέρεια Αττικής,  προκειμένου η επανεκκίνησή τους -μετά την άρση των περιορισμών, να γίνει με τον ορθολογικότερο τρόπο. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Πατούλη είναι «το δεύτερο μεγάλο στοίχημα για τη χώρα, στη διαδικασία εξόδου από την πρώτη φάση της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, με τα λιγότερα δυνατά τραύματα».

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Χρήστο Καπούτση ανέφερε ότι «το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η επανεκκίνηση των μικροεπιχειρήσεων και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας» και σημείωσε ότι η Περιφέρεια επεξεργάζεται πλήθος μελετών με στόχο η επανεκκίνηση να γίνει κατά τον ορθολογικότερο τρόπο»

Για τις δράσεις  της Περιφέρειας Αττικής από την έναρξη επιβολής των περιοριστικών μέτρων στην κίνηση πολιτών, ο κ Πατούλης σημείωσε την ενισχυτική διδασκαλία, από την οποία επωφελήθηκαν 50.000 παιδιά Γυμνασίου καθώς και μαθητές της 5ης και 6ης τάξης του Δημοτικού. Επίσης, αναφέρθηκε στη Γραμμή Ζωής 1110 που λειτουργεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Τέλος ο κ Πατούλης μίλησε για τα γεύματα αγάπης τις ημέρες του Μεγάλου Σαββάτου και του Πάσχα, προαναγγέλλοντας τη συνέχιση της δράσης για άλλους δύο μήνες «μέχρις ότου τα Κοινωνικά Παντοπωλεία αναλάβουν ξανά το δικό τους ρόλο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα