back to top
28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9.84: “Συνθέτες και τραγουδιστές, έχουν τις δικές τους σχέσεις. Αν ο Σταμάτης Κραουνάκης με την ‘Αλκηστη Πρωτοψάλτη έχουν μια διαφωνία, είναι κάτι που θα το λύσουν οι ίδιοι.»

Διαβάστε επίσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει  ο καλλιτεχνικός κόσμος και οι εργαζόμενοι γύρω από αυτόν, αλλά και για την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή δηλώσεις για την κινητή συναυλία της ‘Αλκηστης Πρωτοψάλτη, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Αναφερόμενος στην έως τώρα “απούσα” κυβέρνηση και την πλήρη απαξίωση των εργαζομένων στο χώρο του πολιτισμού έκανε λόγο για ισοπέδωση της δουλειάς τους. “Βιώνουμε μια ματαίωση. Εμείς που εργαζόμαστε γύρω απ τον πολιτισμό μουσικοί, τραγουδιστές, συνθέτες, χορευτές, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, οι απασχολούμενοι στις τεχνικές εργασίες, είμαστε άνθρωποι ο κόπος των οποίων πρέπει να ακυρωθεί και να απαξιωθεί;” διερωτήθηκε.

‘Οσον αφορά τις τοποθετήσεις καλλιτεχνών για την κινητή συναυλία της  Αλκηστης  Πρωτοψάλτη ο κ Καραμουρατίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Συνθέτες και τραγουδιστές, έχουν τις δικές τους σχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να παρέμβεις. Αν ο Σταμάτης Κραουνάκης με την ‘Αλκηστη Πρωτοψάλτη έχουν μια διαφωνία, είναι κάτι που αφορά στην  δική τους οικογένεια, θα το λύσουν οι ίδιοι. Δεν μπορεί ο καθένας μας,  ως λαικός δικαστής, να αντιμετωπίζει τον απέναντί του με απαξίωση και να βγάζει τα απωθημένα του. Ας κρατήσουμε  ένα επίπεδο, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα .” κατέληξε ο συνθέτης

 

ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα