back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πιτίνο: Νέες κατηγορίες από το NCAA, απειλείται με τιμωρία

Διαβάστε επίσης

Νέες περιπέτειες από το NCAA για τον Ρικ Πιτίνο, που απειλείται με τιμωρία που μπορεί να τον αφήσει εκτός πάγκων ακόμα και στο 50% των αγώνων της νέας του ομάδας.

Νέες περιπέτειες για τον Ρικ Πιτίνο πριν ξεκινήσει ακόμα μία θητεία στο NCAA με το πανεπιστήμιο του Αϊόνα. Μπερδέματα που αφορούν το… αμαρτωλό παρελθόν του Αμερικανού προπονητή και μπορεί να του στερήσουν τη δυνατότητα να κάτσει στον πάγκο της νέας του ομάδας από το ξεκίνημα.

Όπως έγινε γνωστό, το NCAA κατηγορεί και πάλι τον Πιτίνο για τη θητεία του στο Λούιβιλ και για την παράνομη προσέγγιση στον Ράιαν Μπόουεν. Είναι η ιστορία με την κατάθεση 25.000 δολαρίων στον παίκτη για να πειστεί τότε να επιλέξει το συγκεκριμένο κολέγιο.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Πιτίνο απέφυγε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα συμμόρφωσης, μιας και δεν κατήγγειλε στο NCAA ότι άνθρωποι του Κολεγίου είχαν προσεγγίσει παράνομα τον Μπόουεν. Αν τελικά τιμωρηθεί, τότε μπορεί να χάσει ακόμα και το 50% των αγώνων του Αϊόνα, ενώ θα του επιβληθούν περιορισμοί και στον τρόπο που θα μπορεί να προσεγγίζει παίκτες για να επιλέξουν το κολέγιο στο οποίο θα ηγηθεί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα