back to top
29.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

29.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Σε ουδέτερο γήπεδο πιθανόν το Γουλβς-Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί στο «Molineux» η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς για το Europa League. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε τους παίκτες του ξανά μετά από σχεδόν δύο μήνες και εκτός από το πρωτάθλημα, το μυαλό του είναι και στη ρεβάνς με την Γουλβς, η οποία πιθανότατα θα γίνει στις 6 Αυγούστου. Το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το παιχνίδι στο «Molineux», την έδρα δηλαδή των «λύκων» είναι μεγάλο πλέον.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις τελικές αποφάσεις που θα πάρουν στην Premier League. Η αρχική σκέψη που υπάρχει είναι να μην ανοίξουν όλα τα γήπεδα στην Αγγλία έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και οι εναπομείναντες αγωνιστικές να πραγματοποιηθούν σε οκτώ έδρες. Το «Molineux» δεν βρίσκεται στις επιλογές της Premier League.

Δεν αποκλείεται ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού να γίνει στο γήπεδο της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ που δεν απέχει και αρκετή ώρα από το Γουλβερχάμπτον. Το «σπίτι» των «χωριατών» είναι μεταξύ των οκτώ επιλογών της Premier League και ίσως στο τέλος προτιμηθεί και για τη ρεβάνς με την Γουλβς. Την Τρίτη η «Daily Mail» ανέφερε ότι μπορεί να αυξηθούν τα γήπεδα στα 11 από την Premier League, όπου εκεί συμπεριλαμβάνεται το «Molineux». Όλα αυτά όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν είτε τέλος του μήνα, είτε μέσα στον Ιούνιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα