back to top
32.7 C
Athens
Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

32.7 C
Athens
Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Διαβάστε επίσης

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, σύμφωνα με απόφαση του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Γιάννη Σακαρίδη.

Η 43η διοργάνωση του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένη για τις 20-26 Σεπτεμβρίου 2020 και οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα:

https://www.dramafilmfestival.gr/application-form/

Νέο  Διεθνές Σπουδαστικό Τμήμα

Η φετινή διοργάνωση εγκαινιάζει ένα νέο διαγωνιστικό πρόγραμμα: το Διεθνές Σπουδαστικό Τμήμα είναι ένα από τα καινούργια και πιο ελπιδοφόρα προγράμματα του Φεστιβάλ Δράμας. Σε αυτό θα συμμετέχουν οι σημαντικότερες κινηματογραφικές σχολές από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Φιλοδοξεί να δώσει βήμα στους πρωταγωνιστές του κινηματογραφικού μέλλοντος και να αναδείξει καλλιτεχνικές τάσεις εν τη γενέσει τους. Ταυτόχρονα το διακριτό αυτό πρόγραμμα  έχει σκοπό να αναδείξει την ελληνική παραγωγή σπουδαστικών ταινιών μικρού μήκους σε διεθνές επίπεδο. Σε συνδυασμό με την επικείμενη δημιουργία  Κινηματογραφικής Σχολής στη Δράμα στόχος  είναι να αποτελέσει ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό δίπολο για τον κινηματογράφο.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία Φεστιβάλ Δράμας

Γραφεία Δράμας: τηλ. 25210 47575

Γραφεία Αθήνας: τηλ. 210 3300309

Email: [email protected], www.dramafilmfestival.gr

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα