back to top
25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ενεργά και ψηφιακά δίπλα στον καταναλωτή

Διαβάστε επίσης

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επέτρεπε στους καταναλωτές παρά την πανδημία του κορονοϊού και τα περιοριστικά μέτρα, να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, από την ασφάλεια και τη σιγουριά του σπιτιού τους.

Η εταιρεία ανέπτυξε άμεσα μια πλούσια γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξ αποστάσεως λειτουργίας, με την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης, 181133, 24 ώρες το 24ωρο, καθώς και μία  εύχρηστη  ιστοσελίδα. Στην fysikoaerioellados.gr, ο πελάτης ενημερώνεται αναλυτικά για τη σύνδεσή του, για όλα τα προϊόντα της εταιρείας και σε αληθινό χρόνο λαμβάνει δωρεάν υποστήριξη, μέσω ενός «chat» από εξειδικευμένους συνεργάτες της Φυσικό Αέριο.

Μία ακόμη διευκόλυνση είναι η εξόφληση του  λογαριασμού, κάνοντας χρήση των online υπηρεσιών – my Account, e-payment και web banking – χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα εξυπηρέτησης καταναλωτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα πληρούν  τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλείας για την προστασία των επισκεπτών και πρωτίστως των εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία προσφέρει φθηνότερο ρεύμα και από το νυχτερινό, όλη την ημέρα, 20% χαμηλότερη τιμή στο φυσικό αέριο και συνδυασμό των δύο, με πρόσθετη έκπτωση 10% στο ρεύμα. Επιπλέον, χάρη στις συνεργασίες της με μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, όπως οι Vodafone, Alpha Bank, Interamerican, Mondial Assistance ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο, προσφέρει δωρεάν παροχές και προνόμια στους πελάτες της.

Με 160 χρόνια εμπειρίας και περισσότερους από 400.000 οικιακούς πελάτες και 9.000 επαγγελματίες και πάνω από 500 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, το Φυσικό Αέριο προσφέρει σχεδόν εξατομικευμένα προϊόντα στους καταναλωτές, μαζί με πρόσθετες, δωρεάν, υπηρεσίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα