back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Νovartis: Γνωμοδότηση από το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής ζήτησε η Προανακριτική Επιτροπή

Διαβάστε επίσης

Την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η επιμονή της πλειοψηφίας να αποκλείσει – όπως καταγγέλουν-από τον κατάλογο των μαρτύρων, πρόσωπα που έχει προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Πάντως, τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής με αφορμή το θέμα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κληθούν ως ύποπτοι ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης και οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου, αποφάσισαν σήμερα να υποβάλουν σχετικό ερώτημα προς το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελος Ιωαννίδης, που κλήθηκε σήμερα να καταθέσει στην Επιτροπή, φέρεται να είπε ότι απαγορεύεται η ταυτόχρονη διερεύνηση της ίδιας υπόθεσης από δύο εισαγγελικά όργανα, άποψη που σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει ένα ακόμη λόγο για την ακυρότητα της Επιτροπής.
Κατά τ´άλλα, ο κ.Ιωαννίδης σύμφωνα με πληροφορίες , ανέφερε ότι ποτέ δεν είχε ακούσει για «Ρασπούτιν», ενώ μίλησε με θετικά λόγια για την Ελένη Ράϊκου και τον Ιωάννη Αγγελή, χαρακτηρίζοντάς τους « εξαίρετους συναδέλφους».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα