back to top
15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Καλτσίδου ανέλαβε την ομάδα του Ζωγράφου

Διαβάστε επίσης

Η Στέλλα Καλτσίδου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Φιλαθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, που θα αγωνιστεί στην Α1 Γυναικών.

Η Στέλλα Καλτσίδου, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες παίκτριες του μπάκετ των τελευταίων ετών, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΕΦΑΟΖ. Βοηθός της πρώην διεθνούς φόργουορντ θα είναι η Ανθή Μπαλτά.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου ανακοινώνει το προπονητικό team, το οποίο θα ηγείται της ομάδας γυναικών στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις προπονήτριες Στέλλα Καλτσίδου (head coach) και Ανθή Μπαλτά (assistant coach).

Σταμάτησε το μπασκετ η... κόουτς Στέλλα Καλτσίδου!

Η Στέλλα Καλτσίδου αποτελεί μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες καλαθοσφαιρίστριες των τελευταίων ετών. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει αγωνιστεί με την γυναικεία ομάδα της Εθνικής Ελλάδας ως αθλήτρια των Εθνικών ομάδων αντίστοιχα Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Το «αντίο» της Στέλλας Καλτσίδου στην Εθνική - Το μπάσκετ όπως το ...

Η Στέλλα Καλτσίδου έχει στεφθεί 4 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, 4 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας, έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Γαλλίας, καθώς επίσης 1 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο Πολωνίας. Ως προπονήτρια, κατά την περίοδο 2019-2020, έχει εργαστεί ως assistant coach στην ομάδα ανδρών του Αμαρουσίου.

Μπαλτά: Έχουμε μάθει να μην φοβόμαστε - Α1 Γυναικών - SPORT 24

Η Ανθή Μπαλτά έχει υπάρξει διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών αντίστοιχα, έχει στεφθεί 3 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και 3 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας. Έχει εργαστεί, κατά την περίοδο 2019-2020, ως υπεύθυνη υποδομών στην Άμιλλα Περιστερίου. Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας!».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα