back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Νέα έκθεση τον Ιούλιο με έργα παιδιών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό του Ιδρύματος Γουλανδρή «Δημιουργούμε από το σπίτι!»

Διαβάστε επίσης

Μέσα από την εικαστική έκθεση «Open Call: Δημιουργούμε από το σπίτι!», το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή μοιράζεται μαζί μας τις δημιουργίες των 252 παιδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε στις 19 Μαΐου.

Από την 1η Ιουλίου ταξιδεύουμε μαζί στον κόσμο των μικρών μας δημιουργών!

Στις 9 Απριλίου, εν μέσω της περιόδου όπου όλοι «μείναμε σπίτι» για την προστασία της δημόσιας υγείας, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή ανακοίνωσε τον διαγωνισμό «Open Call: Δημιουργούμε από το σπίτι!», ο οποίος διήρκεσε έως τις 19 Μαΐου. Σε αυτό το πλαίσιο, κάλεσαν παιδιά και εφήβους έως 15 ετών να εμπνευστούν από αντικείμενα που βρίσκονται στον χώρο τους, να δημιουργήσουν με όποια υλικά διέθεταν στο σπίτι και, στη συνέχεια, να μοιραστούν μαζί μας τις δημιουργίες τους. Καθώς το μουσείο παρέμενε κλειστό για το κοινό εκείνη την περίοδο, τα έργα αναρτήθηκαν αρχικά στον ιστότοπο goulandris.gr, με απώτερο σκοπό να εκτεθούν στο μουσείο κατά την επαναλειτουργία του.

Η έκπληξη ήρθε όταν, εκτός από τα αντικείμενα γύρω τους, η φαντασία των μικρών μας δημιουργών εξαπλώθηκε σε πόλεις, στη φύση, στα λουλούδια, σε μυθικά πλάσματα, μαγικούς τόπους, ήρωες, αγαπημένα πρόσωπα και ζώα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα