back to top
27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από την επίθεση με μαχαίρι ενός άνδρα σε πάρκο στη βρετανική πόλη Ρέντινγκ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως τρομοκρατικό, ωστόσο οι αξιωματικοί αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα ως προς τα κίνητρα του δράστη και οι έρευνες υποστηρίζονται και από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί στο σημείο ένας 25χρονος και κρατείται ως ύποπτος δολοφονίας.

Την παράταση της προθεσμίας για τη δήλωση της ζημίας που έχουν υποστεί οι ιδιοκτήτες ακινήτων αποφάσισε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η προθεσμία παρατείνεται για τους εκμισθωτές ακινήτων έως την Τετάρτη 1 Ιουλίου, ενώ η προθεσμία για τους μισθωτές ακινήτων παρατείνεται έως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Δεκαεννέα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Στους 190 οι νεκροί.

Σε αναστολή, ως τις 15 Ιουλίου, τέθηκαν οι δίκες στα ποινικά δικαστήρια της Ξάνθης, μετά την εμφάνιση και νέων κρουσμάτων κορονοϊού. Επίσης παρατείνονται ως τις 5 Ιουλίου τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας για τους διαμένοντες στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης της χώρας, καθώς και στις δομές φιλοξενίας Ριτσώνας, Μαλακάσας και Κουτσόχερου Λάρισας,.

Επαναλειτουργούν από αύριο -κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού- τα δημοτικά γυμναστήρια της Αθήνας. Η χρήση για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο θα είναι δωρεάν, ενώ θα επιτρέπονται έως τρεις επισκέψεις εβδομαδιαίως.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, λόγω έργων σε φρεάτια. Από 7.30 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρχει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα ανόδου, Εργασίες ως τις 15 Αυγούστου και στην οδό Ακαδημίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 3η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λίγκα: Στις 9.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Χθες ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1 και ΑΕΚ – Άρης 2 – 2

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια του νομού. Θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα