back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Ο Γάλλος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Βαλμπουενά είχε χάσει το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού, ωστόσο, η επιθυμία του να παίξει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη, που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το αν θα αγωνιστεί ως βασικός, θα φανεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα, με τον Μαρτίνς παίρνει μαζί του 25 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα