back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός…ψάχνεται για τον Ίσλα

Διαβάστε επίσης

Η είδηση για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίτσιο Ίσλα έχει κάνει το γύρο της Λατινικής Αμερικής.

Ο ισχυρισμός του Αργεντινού δημοσιογράφου Σέζαρ Μέρλο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Ίσλα, διαδόθηκε ταχύτατα στα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής, καθώς ο 32χρονος δεξιός μπακ συγκαταλέγεται στους πιο γνωστούς παίκτες της ηπείρου.

Σύμφωνα με το συνδρομητικό κανάλι TyC Sports, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει πρόταση στον Χιλιανό, Μαουρίσιο Ίσλα. Ο Μέρλο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Ίσλα και υποστήριξε ότι έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ήταν προετοιμασμένος, αφού οι συνεργάτες του είχαν δημιουργήσει ακόμα και γραφικό με το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το «μπαμ» με τον Ίσλα | to10.gr

Ένας λογαριασμός στο Instagram πάντως, που ασχολείται με Χιλιανούς αναπαρήγαγε την είδηση και πρόσθεσε ένα νέο στοιχείο: για τον Ίσλα ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μπέτις, εκτός από τον Παναθηναϊκός και τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ισλα αγωνιζόταν στην Φενέρμπαχτσε και μένει ελεύθερος. Έχει μεγάλη θητεία σε ομάδες της Ευρώπης, κυρίως στην Ιταλία εκεί που έχει παίξει σε Ουντινέζε, Γιουβέντους και Κάλιαρι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα