back to top
28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Τελειώνει ο Ρούμπιτ από τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Ογκουστίν Ρούμπιτ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον προγραμματισμό του για την επόμενή του μέρα, ολοκληρώνει σιγά σιγά το ρόστερ του και πλέον έχει επικεντρωθεί στην θέση του πάουερ φόργουορντ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εστιάσει στον Ζαν Σαρλ ως τον παίκτη που θα «δέσει» τις θέσεις των ψηλών, την ώρα που τίθεται το ερώτημα αναφορικά με το μέλλον των Σάσα Βεζένκοφ και του Ογκουστίν Ρούμπιτ.

Στην περίπτωση του δεύτερου τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, ειδικά εάν ολοκληρωθεί η κίνηση των Πειραιωτών για τον παίκτη της Βιλερμπάν. Ο Ρούμπιτ ήταν από τους παίκτες που σταδιακά ανέβασε ταχύτητα στη σεζόν που πρόωρα ολοκληρώθηκε στην Ευρωλίγκα. Για αυτό τον λόγο είχε αναγκάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα του Πειραιά.

Στην Ιταλία πηγαίνουν το ρεπορτάζ λίγο παρακάτω αναφορικά με τον πρώην φόργουορντ της Μπάμπεργκ. Ο Ιταλός δημοσιογράφος του Sportando, Εμιλιάνο Καρκία, έγραψε ότι ο Ογκουστίν Ρούμπιτ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να μείνει ελεύθερος, πράγμα που αυτήν την στιγμή δεν επιβεβαιώνεται από την μεριά της ομάδας του Πειραιά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα