back to top
30.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

30.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1: Πρωταθλητές και με τη…βούλα οι ερυθρόλευκοι

Διαβάστε επίσης

Με πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν, που σκόραρε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-1, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, βγήκε μπροστά στα κρίσιμα σημεία και πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει ανάσες στους παίκτες που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο… κουπί στους τελευταίους αγώνες. Οι Ερυθρόλευκοι, παρά τις αλλαγές και την κούραση, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Μια σπουδαία νίκη, που έφερε τους Πειραιώτες στο +22 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τελείωσε και τυπικά το πρωτάθλημα.

Η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και η αντίστοιχη της ΑΕΚ στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, εκτόξευσε τη διαφορά από τους δύο Δικεφάλους και ακόμα και αν επιστραφούν οι επτά βαθμοί στον ΠΑΟΚ από το CAS, για το περίφημο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας, δεν καλύπτεται η διαφορά. Έτσι, από απόψε οι Ερυθρόλευκοι είναι και με τη… βούλα πρωταθλητές.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει την αποθέωση από τους παίκτες του. Επόμενο ματς για τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Αλέν – Γκασπάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας (46’ Βαλμπουενά) – Καφού (57’ Ελ-Αραμπί), Καμαρά, Γκιλιέρμε – Μασούρας (46’ Ομάρ), Φορτούνης (84’ Μπουχαλάκης), Χασάν (83’ Λοβέρα)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου – Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Βαφέας (89’ Νοικοκυράκης), Κουτρουμπής, Κοροβέσης (61’ Μεγιάδο) – Ναμπί, Σακόρ (72’ Μπράουν), Στάικος (61’ Νέιρα), Ζοάο Βίκτορ – Μάνος (61’ Φιγκεϊρέδο)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα