back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου όρισε η ΕΠΟ τον τελικό του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου στις 26 Ιουλίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από σχετική συνεδρίασή της. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο μόνος που ψήφισε “όχι” ήταν ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα αντιπρότειναν να γίνει ο αγώνας είτε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είτε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως καμία από τις δύο προτάσεις δεν πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας 12 ήταν οι ψήφοι υπέρ του να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Ολυμπιακός ψήφισε αρνητικά, ενώ υπήρξαν και τέσσερα λευκά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη, ανέφερε ότι εκεί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Αγραφιώτης, από πλευράς Ολυμπιακού, ρώτησε με ποια κριτήρια επιλέχτηκε η Ριζούπολη από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα στα οποία ήδη διεξάγονται αγώνες στην μετά κορωνοϊού εποχή και είναι αδειοδοτημένα από την UEFA, σε αντίθεση με τη Ριζούπολη.

Ο κ. Αγραφιώτης υπενθύμισε σε όλους πως το συγκεκριμένο γήπεδο το χρησιμοποιεί ομάδα της Superleague 2 και πως τελευταία φορά χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της Superleague 1 τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αγωνίστηκαν εκεί ο Παναθηναϊκός με την Ξάνθη.

Η ΕΠΟ, μέσω του κ. Δημητρίου, παραδέχτηκε πως δεν έχει γίνει έλεγχος για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου!

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα