back to top
15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Συνεδριάζει στις 11:00 το πρωί υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο. Στο μικροσκόπιο το νομοσχέδιο με τις ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας, τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο COVID-19 σχετικά με την αποτίμηση της σταδιακής άρσης των περιορισμών στην οικονομική δραστηριότητα, η σύσταση Κυβερνητικής Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια, η επιλογή Υποδιοικητή Τράπεζας της Ελλάδος και ο διορισμός Προέδρου και μελών Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Δέκα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και ένας θάνατος σε ασθενή ηλικίας άνω των 80 ετών με υποκείμενα νοσήματα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα από την αρχή της περιόδου 2020 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της

Στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως, να ρίξουν φως σε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της υπόθεσης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με τους 102 νεκρούς, αναζητούν οι δικαστικές αρχές και μέσα από τις επικοινωνίες που έχουν αποτυπωθεί στο καταγραφικό του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων της πυροσβεστικής.

Το συγκεκριμένο στοιχείο κατασχέθηκε πριν από λίγο καιρό από τον 6ο τακτικό ανακριτή Αθανάσιο Μαρνέρη και διαβιβάστηκε ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να αποκωδικοποιηθούν οι επίμαχες συνομιλίες τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς για να διαπιστωθεί αν μέσα από αυτές προκύπτουν τυχόν νέα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν το έργο του δικαστικού λειτουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το επίμαχο αποδεικτικό μέσο εντοπίστηκε σε ιδιωτική εταιρεία που είχε σταλεί , όπως λέγεται, για επισκευή.

Ανοίγει ο δρόμος για την ικανοποίηση των απαιτήσεων από δεδουλευμένες αποδοχές, πρόσθετες απαιτήσεις, επιδόματα, των πρώην εργαζόμενων στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Οι απαιτήσεις τους ικανοποιούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα από τα εκπλειστηριάσματα, έναντι των απαιτήσεων των Τραπεζών όπως επισημαίνεται σε ερμηνευτική τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που αφορά τις ρυθμίσεις για την διασφάλιση της ποιότητας της υγείας, κλπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «απλώς έθεσε ένα ερώτημα», όταν αναφερόταν στην πιθανότητα αναβολής των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα στην Αττική Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου. 31 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα