back to top
34.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

34.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Οι Μικροί Πικάσο από την Κάσο δημιουργούν για καλό σκοπό

Διαβάστε επίσης

Οι Μικροί Πικάσο, οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες από την Κάσο για 3η συνεχόμενη φορά έπιασαν τα πινέλα τους για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του μοναστηριού του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αμμούα.

Τα πετραδάκια του νησιού γίνονται οι καμβάδες των μικρών πικάσο με χρώμα και φαντασία. Όλες οι πέτρες έχουν φιλοτεχνηθεί από παιδιά με πολύ ταλέντο και πάρα πολλή αγάπη.

Η δεκαήμερη προσπάθεια των «Μικρών Πικάσο από την Κάσο» θα ολοκληρωθεί με ένα σούπερ BAZZAR – Party την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. στην παραλία της Κοφτερής, όπου θα εκτεθούν τα βότσαλα- δημιουργίες τους. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν  για την επισκευή του μοναστηριού του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αμμούα.

Η προσπάθεια ξεκίνησε δειλά δειλά πριν από τρία χρόνια με τον Μάνο να συναντά την Αννούλα, τον Κωστή, τον Τάσο, την Ρούλα και τον Μανώλη, για να την αγκαλιάσουν όλα τα παιδάκια του νησιού.

Η αγάπη για δημιουργία με θερμούς υποστηρικτές τους γονείς των παιδιών, αλλά και πάρα πολλούς εθελοντές δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μπόμπιρες να δημιουργήσουν αλλά και να μάθουν την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά λόγω του Covid-19 και για αυτό είμαστε πιο προσεκτικοί.

Οι τελευταίες πινελιές δίνουν και παίρνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα