back to top
16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το πρώτο βήμα για τη Σουπερλίγκα

Διαβάστε επίσης

Ο ανώτερος Απόλλων Σμύρνης νίκησε την Ξάνθη στην έδρα της με 1-0 και πλέον κράτα στα χέρια του την άνοδο στη Σουπερλίγκα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη από την ομάδα της Θράκης καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ αν αξιοποιούσε στο έπακρο τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο κάτι που εν τέλει τους κόστισε αφού καλούνται το ερχόμενο Σάββατο στη Ριζούπολη να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 67′ με τον Ιωαννίδη να κερδίζει το πέναλτι από τον Τενεκέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόμας Μπεντινέλι γράφοντας το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Φασίδης, Θυμιάνης (86′ Αδαμίδης), Λεωντσάκος, Ισσακίδης, Κοτόπουλος (74′ Κωτόπουλος), Τσιτσεκίδης (86′ Παπαδόπουλος), Τσιλιγγίρης (59′ Τσιπούρας), Χασάνογλου, Φάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Μπεντινέλι (88′ Καραγκούνης), Βάρκας, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Ιωαννίδης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα