back to top
30.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

30.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Europa League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για Άρη και ΟΦΗ

Διαβάστε επίσης

Η UEFA έκανε γνωστά αργά το βράδυ της Κυριακής τα γκρουπ των ομάδων με τις οποίες θα κληρωθούν το μεσημέρι της Δευτέρα Άρης και ΟΦΗ. Τότεναμ μεταξύ των υποψηφίων αντιπάλων του Άρη και Γρανάδα για την ομάδα της Κρήτης.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση του Europa League με Άρη και ΟΦΗ να μαθαίνουν τους αντιπάλους με τους οποίους θα τεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο προκριματικό. Από το βράδυ της Κυριακής όμως η UEFA έκανε γνωστά τα γκρουπ που θα τοποθετηθούν οι δύο ομάδες και παράλληλα έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοι που θα μπουν στην κληρωτίδα.

Αρχικά ο ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρου) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Ο Άρης θα είναι στο 7ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία), Χαποέλ Μπερσεβά (Ισραήλ).

Ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορεί να τεθεί στο δρόμο του Άρη είναι η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο ενώ η ομάδα που θα επιθυμούσαν όλοι να βγει από την κληρωτίδα είναι η Κοβαλίβκα από την Ουκρανία.

Στην περίπτωση του ΟΦΗ, η ισπανική Γρανάδα αποτελεί το “μεγαθήριο” των αντιπάλων που μπορεί να πέσει για τους Κρητικούς ενώ ο Απόλλωνας Λεμεσού ίσως είναι η ευκολότερη κλήρωση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα