back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 08-09-2020

Διαβάστε επίσης

Ο Εννιο Μορικόνε, αν και υπήρξε μαέστρος, τρομπετίστας και συνθέτης της τζαζ θα μείνει στην ιστορία για τα εμβληματικά, ιδιοφυή του σαουντρακς. Σε αυτήν τη θρυλική πλευρά του αποτίνει φόρο τιμής το ΚΠΙΣΝ , με ένα πενθήμερο αφιέρωμα που ξεκινάει σήμερα. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΝΤΙΑΜΠΟΛΙΚ, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΚΕΛΩΝ, ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, ΜΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ: μέσα από προβολές των πέντε αυτών χαρακτηριστικών ταινιών για τις οποίες συνέθεσε μουσική και μία μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τις καλύτερες στιγμές της μουσικής διαδρομής του, τιμάται το έργο και η προσωπικότητα του οσκαρικού συνθέτη που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Μουσική είναι και δεύτερη πρόταση μας για σήμερα αυτή την φορά στο εμβληματικό χώρο του Ηρώδειου. Η μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου, “5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν”, παρουσιάζεται απόψε στις 9. Μία παράσταση-αφιερωμένη στις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης μουσικής ιστορίας ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη. Εισιτήρια από 25 ευρώ

Και κλείνουμε με μια σταντ απ κομίντιαν που έκανε τον αυτοσαρκασμό παράσταση: Η Κατερίνα Βρανά που κινδύνευσε να πεθάνει και ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της παρουσιάζει το stand-up show της “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”, στο Θέατρο Πέτρας από στις 9. εισιτήρια από 12 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα