back to top
17.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

17.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κόατες:«Η απόφασή μας αυτήν την στιγμή είναι να προχωρήσουμε»

Διαβάστε επίσης

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα αποφασίσουν μέχρι το τέλος του έτους, τα «αντίμετρα» που απαιτούνται για να υπάρξει ασφάλεια εξ΄ αιτίας του κορονοϊού, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Τζον Κόατες.

Ο Αυστραλός παράγοντας, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής συντονισμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) για τους Αγώνες του Τόκιο, είπε σε δημοσιογράφους στο Σίδνεϊ ότι οι διοργανωτές «κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο» για τους Αγώνες.

«Η απόφασή μας αυτή την στιγμή είναι να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Κόατες σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την 20ή επέτειο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ του 2000.

«Αυτό που περιμένουμε, είναι να αποφασίσουμε ποια αντίμετρα πρέπει να λάβουμε, για να προχωρήσουμε ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο κορονοϊός. Η έκταση των τελετών, η έκταση της συμμετοχής του πλήθους, κάθε απαραίτητη καραντίνα όταν φτάνουν στην Ιαπωνία. Όλα αυτά τα πράγματα. Και μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του έτους θα κάνουμε μια αξιολόγηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσουμε».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα