back to top
33.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

33.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

EuroCup: Πρεμιέρα του Προμηθέα απέναντι στην Γκραν Κανάρια

Διαβάστε επίσης

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα στο EuroCup, ξεκινάει σήμερα από το «Δημήτρης Τόφαλος», εκεί όπου η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται την ισπανική Γκραν Κανάρια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, που ευτύχησε να πανηγυρίσει και τον πρώτο τίτλο της ισιορίας της επικρατώντας στον τελικό του Super Cup του Περιστερίου, κάνει πρεμιέρα στη φετινή διοργάνωση με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια στις 19:30 (NovaSports 1).

Οι στόχοι του Προμηθέα Πατρών είναι και φέτος υψηλοί σε κάθε διοργάνωση που μετέχει. Από το 2017-18, τη σεζόν που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μάκης Γιατράς, ο Προμηθέας ανεβαίνει επίπεδο από σεζόν σε σεζόν για να συμμετάσχει το 2019 στους τελικούς της Α1, ενώ ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας 2020.

Οι Πατρινοί δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στην προετοιμασία τους σε ένα πολύ απαιτητικό ματς, καθώς οι Ισπανοί μέχρι πριν από δύο χρόνια αγωνίζονταν στην Euroleague και το επίπεδο παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Γνώριμος στο ελληνικό κοινό είναι ο Τζέικομπ Γουάιλι, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ από το ρόστερ ξεχωρίζει ο Αλμπισί, που αποκτήθηκε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ο Αμεντέο Ντελά Βάλε, που ήταν στην Αρμάνι Μιλάνο.

Στον 4ο όμιλο ο Προμηθέας Πατρών θα βρει πρώτη αντίπαλο στον δρόμο του την πρώην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη Γκραν Κανάρια. Στον 4ο όμιλο, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει επίσης τις Τρέντο (Ιταλία), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία), Μπούρσασπορ (Τουρκία) και Ναντέρ (Γαλλία).

Στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

EUROCUP 2020-21

4ος ΌΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική (29-30/9)

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου
Μπούρσασπορ (Τουρκία)-Τρέντο (Ιταλία) 86-93

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου
Προμηθέας Πατρών (Ελλάδα)-Γκραν Κανάρια (Ισπανία) 19:30
Ναντέρ (Γαλλία)-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα