back to top
28.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

28.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Με Τσιμίκα και Γιακουμάκη οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ

Διαβάστε επίσης

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους προσεχείς αγώνες με Κύπρο και Μολδαβία, Σλοβενία για το Nations League με τον Κώστα Τσιμίκα να επιστρέφει και τον Γιώργο Γιακουμάκη να καλείται για πρώτη φορά.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League, αλλά και για το φιλικό με την Κύπρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός λοιπόν στις κλήσεις του κάλεσε για πρώτη φορά τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία, ενώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά και οι Χάρης Μαυρίας και Μανώλης Σιώπης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Φαντ’ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (φιλικό, 11/11), την Μολδαβία (UNL, 15/11) και την Σλοβενία (UNL, 18/11).

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι ακόλουθες:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα