back to top
31.6 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

31.6 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Υγείας

Διαβάστε επίσης

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας να ληφθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε το συνδικάτο επισιτισμού, τουρισμού και ξενοδοχείων νομού αττικής, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το συνδικάτο τύπου-χάρτου και το συνδικάτο γάλακτος-τροφίμων-ποτών.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, τα συνδικάτα με την παρέμβαση τους ζητούν να προστατευτεί η υγεία των εργαζομένων, να στηριχτούν τα νοσοκομεία της χώρας, να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων στην υγεία και να γίνει επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, παράλληλα, προανήγγειλε απεργία στις 26 Νοεμβρίου, καθώς όπως τονίζει σε ανακοίνωση του, «την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει lockdown, την ίδια στιγμή να επιμένει να καταθέσει νομοσχέδιο για την κατάργηση του 8ώρου! Στις κρίσιμες συνθήκες που διανύουμε καλούμε τα σωματεία μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους της Αθήνας να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας. Παλεύουμε για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού».

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα