back to top
31.3 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

31.3 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

Ν. Γιαννακοπούλου: Στόχος πλέον, σε τόσο σοβαρά ζητήματα, πρέπει να είναι οι συναινέσεις

Διαβάστε επίσης

Με ένα κοινό μήνυμα-κάλεσμα, οι βουλευτές της Δυτικής Αθήνας, από όλα τα κόμματα και οι δήμαρχοι της περιοχής, τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού.

Επρόκειτο για μια ιδέα της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου η οποία μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

«Ο τρόπος που συμφωνήσαμε και συνεργαστήκαμε, άνθρωποι από όλα τα κόμματα, ήταν ένα πολύτιμο μάθημα» τόνισε η κ Γιαννακοπούλου προσθέτοντας  πως «στόχος πλέον, σε τόσο σοβαρά ζητήματα, πρέπει να είναι οι συναινέσεις»

‘Όπως ανέφερε, το ζητούμενο είναι το πως θα δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα προκειμένου μια κρίσιμη μάζα να εμβολιαστεί για να μπορέσουμε να νικήσουμε τον κορονοϊό.
«Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που έχει εύλογα ερωτήματα και αμφιβολίες, πρέπει λοιπόν να τους ενημερώσουμε και να ενισχύσουμε τα λεγόμενα των επιστημόνων, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. ‘Οσοι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε το εμβόλιο, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από τον εφιάλτη»

ΚΙΝΑΛ και κριτική στη κυβέρνηση. «Το ΚΙΝΑΛ ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά δεν κάνει αντιπολίτευση του τσουρεκιού» σημείωσε με νόημα.

«Μια αντιπολίτευση μπορεί να πείσει και να συσπειρώσει ασκώντας σκληρή κριτική αλλά ταυτόχρονα να προτείνει και λύσεις. Αυτό ισχύει παντού και πάντα, και πολύ περισσότερο σε συνθήκες μεγάλων κρίσεων, σαν αυτήν που ζούμε τώρα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα