back to top
29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Στ. Πέτσας: Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους

Διαβάστε επίσης

Για προσπάθεια συμψηφισμού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Αnt1 για τον πρωθυπουργό.

“Πολύ ωραία η προσπάθεια συμψηφισμού αλλά δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για κάποιον που θέλει να έχει πολιτικά πλεονεκτήματα και θέλει να εμφανίζεται ως το λαϊκό παιδί της Κυψέλης αλλά είναι μεγαλοαστός που ζει στο Σούνιο”, τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε: “Επί σειρά ετών με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία για την οικογένεια του πρωθυπουργού όλα τα ελεγκτικά σώματα που ασχολήθηκαν με αυτό,μήπως και βρουν κάτι. Τελικά ο έλεγχος γραμμή- γραμμή έκλεισε χωρίς να βρεθεί τίποτα. Όλα τα στοιχεία του πρωθυπουργού είναι στο φως”.
Όσον αφορά το σπίτι του πρωθυπουργού στον Λυκαβηττό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε:

“Όσο για την αναφορά που έκανε προκειμένου να ρίξει κάποιες σκιές για το σπίτι που διαμένει ο πρωθυπουργός στον Λυκαβηττό, είναι ιδιόκτητο και δηλώνεται εδώ και πολλά χρόνια στο πόθεν έσχες. Τι ανακάλυψε ο κ. Τσίπρας ξανά; Τους αφήνουμε μόνους να κυλιστούν σε οποιαδήποτε λασπομαχία, τα πολιτικά συμπεράσματα όμως που πρέπει να βγάλουν οι πολίτες, έχουν βγει”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα