back to top
17.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

17.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τι λένε οι Αθηναίοι για το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Διαβάστε επίσης

Με ανυπομονησία περιμένει ο κόσμος την ώρα που θα ανοίξουν κάποια καταστήματα, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων που θα γίνουν σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Ανάπτυξης.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Αθηναίων, σε ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, δηλώνει ότι το άνοιγμα κάποιων καταστημάτων, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σηματοδοτεί και την ψυχολογική ανάταση του κόσμου από τις επιπτώσεις της πολυήμερης καραντίνας.

Όσον αφορά στο ερώτημα για το «εάν είναι επιφυλακτικοί στο να επισκεφθούν τα καταστήματα, υπό τον φόβο διασποράς του ιού από πιθανό συνωστισμό», η πλειοψηφία απάντησε ότι «ο φόβος είναι πάντα υπαρκτό στοιχείο απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο στην μεγάλη επιθυμία τους να επισκεφθούν τα καταστήματα που θα ανοίξουν».

Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι θα ανοίξουν βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και κομμωτήρια, ευελπιστώντας ότι θα συμπεριληφθούν και τα μικρά καταστήματα του λιανεμπορίου.
Τέλος, δηλώνουν ότι εφόσον τηρηθούν στο ακέραιο όλα τα μέτρα ασφάλειας των ειδικών ( αποστάσεις και αποφυγή συνωστισμού), τότε δεν υπάρχει κανένας φόβος για διασπορά του ιού.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα